Sala de ședințe a CLM Buzău, dotată cu sistem audio-video. Aleșii Opoziției, relocați pentru a putea vedea ecranul de proiecție

0
168

Sala de ședințe a Consiliului Local Municipal a fost dotată din această săptămână  cu un modern sistem de conferințe. Pe masa aleșilor municipali au apărut astfel microfoane pentru ca intervențiile fiecărui ales să poată fi mai bine înțelese și totodată înregistrate grație softului sistemului audio. Totodată locul aleșilor opoziției în sală a fost modificat pentru că pe un perete a fost montat un ecran uriaș și un videoproiector pe care va putea fi urmărit conținutul ordinii de zi și a proiectelor de hotărâre spuse dezbaterii.

„Am introdus un sistem video și modernizăm și Primăria odată cu Buzăul. Acustica era destul de proastă și eram probabil ultimul oraș din România care nu avea așa ceva pentru că am văzut că și comunele au așa ceva. Au fost bani și încercăm să îi cheltuim cum putem mai bine ”, a spus primarul municipiului Buzău.

Investiția a fost făcută de municipalitate din fonduri proprii iar suma nu a depășit 30.000 de euro astfel că nu a fost nevoie de licitație publică.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.