Un autobuz plin cu călători a rămas blocat, astăzi, timp de mai bine de un sfert de oră la intersecția străzii Ostrovului cu strada Independenței din cauza unor șoferi care și-au parcat mașinile neregulementar. Cu toate acestea, nici unul din angajații Poliției Locale nu și-a făcut apariția la locul cu pricina deși pe strada Independenței, între intersecțiile cu strada Ostrovului și Tudor Vladimirescu nu s-a putut circula iar șoferii au fost nevoiți să se deplaseze în sens opus pentru a putea ajunge, pe alte rute, la destinație. Problema a fost cauzată de trei șoferi care și-au parcat mașinile neregulamentar. Unul dintre ei a parcat o mașină de marfă pe locurile rezervate persoanelor cu handicap iar dimensiunile autovehiculului au depășit lungimea locului deparcare iar ceilalți doi, aflați la cumpărături, au considerat potrivit să-și lase mașinile oprite pe singura bandă de circulație rămasă liberă. După mai bine de 15 minute de așteptare, doi dintre șoferi au venit liniștiți și și-au mișcat mașinile din loc ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. În tot acest timp o parte din călătorii aflați în autobuz au coborât și au plecat pe jos către destinație în timp ce alții și-au manifestat nemulțumirea față de lipsa de reacție a polițiștilor.

Ciprian STERIAN

3 COMENTARII

  1. Asemenea „soferi” sunt peste tot in Buzau care nu incurca numai traficul rutier ci si cel pietonal. Spre exemplu datorita terasei „fara limita” de pe Bulevardul Nicolae Balcescu trotuarul era plin de masini de fite ale unor doamne/domnisoare distinse care nu isi pot misca trupurile urcate pe tocuri de 15 cm mai mult de 20 metri. Am fost nevoita sa ies pe partea carosabil cu tot cu caruciorul copilului.

  2. Ai avut liber sa iesi in oras domnule Sterian? Inseamna ca ai fost cuminte saptamana trecuta. Blocaje ca cel vazut de tine, se intampla in fiecare week end de mai multe ori intr-o zi. Nu doar in perioada transhumantei, cand fiecare se crede pe ulitza lui si parcheaza unde i-se termina gazul. Sunt prea blanzi cei indreptatiti sa-i traga la raspundere. Cum sa-ti permiti sa parchezi pe un loc destinat celor cu dizabilitati? Sau recunosc ca au dizabilitati mintale si de aceea parcheaza acolo? Cum isi permit sa iasa cu camionul la cumparaturi? Cum isi permit jandarmii sa-i ignore?

  3. Propun dotarea autobuzelor cu o lama in fata, Iarna si-ar croi singure drum prin nameti, vara si-ar face loc in spatii stramte unde „soferi” prea plini de ei isi lasa carutzele pe unde apuca

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.