UPDATE: Un bărbat a murit într-o casă de pariuri din cartierul Dorobanți

2

Un bărbat de 59 de ani și-a găsit sfârșitul, vineri după amiază, într-o casă de pariuri din cartierul Dorobanți. Bărbatul era militar în rezervă și lucrase la unitatea militară de la Boboc.

Buzoianul abia intrase în casa de pariuri, nu apucase să joace încă atunci  când s-a prăbușit la pământ, sub ochii îngroziți ai celorlalți jucători. O angajată a casei de pariuri a sunat la 112, solicitând ajutor medical. Soția bărbatului care îl însoțise până la casa de pariuri și care rămăsese afară așteptându-l, a declarat ulterior că buzoianul se simțea rău de câteva zile iar vineri, la ora 15.00, avea programare la medicul de familie.

La fața locului au ajuns două echipaje de la SAJ Buzău și de la SMURD, însă medicii nu au reușit să-l salveze pe buzoian, fiind declarat decesul după zeci de minute de manevre de resuscitare.

Martorii tragediei susțin că Ambulanța a ajuns cu întârziere la locul în care bărbatului i s-a făcut rău.

”Era un om liniștit, punea la pariuri sume mici, a picat pur și simplu din picioare, fata de la casierie a sunat la 112, dar ambulanța a ajuns târziu, cam în zece minute de la apel”, a declarat un martor al tragediei.

Pe de altă parte, reprezentanții SAJ Buzău spun că salvarea a ajuns în cinci minute de la momentul apelului.

”Ambulanța a ajuns în cinci minute de la venirea apelului. Pacientul a fost găsit în stop cardio respirator, ireversibil. S-au făcut manevre de resuscitare, dar din păcate în final s-a declarat decesul”, a declarat Gabriela Toma, de la Serviciul Județean de Ambulanță.

Cel mai probabil, bărbatul care se pare că avea probleme cardiace a suferit un infarct. Cauzele exacte ale decesului urmează a fi stabilite în urma necropsiei.

2 COMENTARII

  1. Deci ambulanta a ajuns tirziu ( in 10 minute, stimati cititori ) vineri dupa-amiaza cind tot orasul e sufocat de masini si nu se da nici naiba din fata masinilor de salvare si pompieri cu toate sirenele si girofarurile lor. Bune opiniile culese de la gloata, foarte bune: so pa ei de ambulantieri, ca altii nu mai avem oricum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.