UPDATE: Premierul Grindeanu, întâmpinat de comercianții din Bazar, nemulțumiți că primarul le desființează tarabele

0

Vizita la Buzău a premierului Sorin Grindeanu a început cu un protest în fața Palatului Comunal, unde șeful Executivului a ajuns, având o întâlnire cu primarul Constantin Toma.

Șeful Guvernului a fost întâmpinat de câteva zeci de comercianți din Bazar, nemulțumiți de decizia edilului șef de a le desființa tarabele, în clădirea Bazarului urmând a funcționa în viitor birouri ale Primăriei.

 Circa 40-50 de oameni l-au aşteptat pe premier  pentru a i se plânge de situația în care se află. Comercianții i-au spus prim ministrului că de zeci de ani îşi desfăşoară activitatea în Bazar iar tarabele pe care le au sunt singura lor ocupație și singura sursă de venit care le asigură traiul de zi cu zi. Oamenii i-au cerut lui Grindeanu  să găsească o soluție pentru ei.

Drept răspuns, premierul le-a transmis comercianților că va încerca să găsească soluţii pentru ei.

La ieșirea din Palatul Comunal, după aproape un ceas de discuții purtate cu primarul Toma, protestatarii i-au scandat numele lui Grindeanu și l-au aplaudat.

După întâlnirea cu primarul Toma, prim ministru Grindeanu va merge să se întâlnească cu toți primarii din județul Buzău, indiferent de partidul din care provin,  și cu președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, tema discuțiilor fiind derularea Programului Naţional de Dezvoltare Locală şi accesarea fondurilor europene structurale şi de investiţii. La aceste discuţii vor participa şi ministrul Dezvoltării Regionale, Sevil Shhaideh, care deține și portofoliul MInisterului Dezvoltării, şi ministrul Apelor şi Pădurilor, Adriana Petcu, oringinară din Buzău.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.