Un bărbat de 66 de ani a murit, azi-noapte, într-un incendiu care a cuprins magazia insalubră unde acesta locuia. Pentru că pensionarul obișnuia să fumeze foarte mult vecinii bănuiesc că focul a izbucnit de la o țigară uitată aprinsă.
Pompierii au fost alertați la miezul nopții să stingă un incendiu pe bulevardul 1Decembrie 1918. Ajunși la fața locului, salvatorii au constatat că magazia ardea mocnit și din cauza fumului foarte dens cadavrul bărbatului de 66 de ani nu a fost observat într-o primă fază, fiind descoperit ulterior printre resturile cuprinse de flăcări.
Bărbatul fusese văzut de vecini în urmă cu câteva ore iar, din spusele acestora,  se afla sub influența alcoolului. De altfel, apropiații au declarat că pensionarul obișnuia să bea câte un pahar în plus și să fumeze foarte mult, de unde au tras și concluzia că focul ar fi putut izbucni de la o țigară. Incendiul a fost stins de pompierii buzoieni care au găsit în locuința bărbatului și două butelii care, dacă nu ar fi fost descoperite la timp, ar fi putut da naștere unei tragedii și mai mari având în vedere că magazia în care și-a găsit sfârșitul bărbatul de 66 de ani era lipită de o casă unde locuia o întreagă familie.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.