accident

Un bărbat de 61 de ani din localitatea Zilișteanca a murit, joi după-amiază, după ce a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp chiar pe strada unde locuia. Evenimentul este cu atât mai șocant cu cât bărbatul fusese implicat într-o tamponare cu câteva sute de metri înainte de a intra cu mașina în stâlp însă nu a vrut să aștepte agenții de la Rutieră și a plecat către casă. Medicii de la Ambulanță care au sosit la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbatul prins între fiarele contorsionate ale mașinii.
„L-am găsit cu leziuni incompatibile cu viața, un traumatism cranian sever și un traumatism toracic sever, cu multiple fracturi costale, toracele era strivit. Fără semne vitale prezente, nu s-a putut face nimic”, a declarat medicul de pe ambulanță, Ștefan Lacrițeanu.
Șoferul mașinii cu care bărbatul s-a tamponat înainte de tragedie spune că a încercat să îl oprească pentru că a simțit că acesta mirosea a alcool dar nu a reușit.
„El cred ca a fost staționat pe stânga și când am ajuns lângă el a dat cu spatele să întoarcă. L-am evitat cat am putut, m-a atins puțin, a rămas cu mașina în mijlocul drumului apoi i-am zis să o tragă pe dreapta iar atunci a fugit. Când am venit după el l-am găsit aici după stâlp. Cred că era băut și de asta nu a vrut să aștepte Poliția”, a declarat Daniel Ilie, șoferul mașinii acroșată de bărbatul care avea să piară la scurt timp după acest incident.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.