Căutări în localitatea Buda și împrejurimi după ce un bărbat de 62 de ani din localitatea Dumitrești, județul Vrancea, a înjunghiat o femeie de 46 de ani cu care trăise până nu demult.
Cei doi au trăit în concubinaj o vreme însă în ultima perioadă femeia a aflat că bărbatul i-ar fi cheltuit, la barbut, banii pe care ea i-a câștigat muncind în Grecia și a decis să se despartă de el. Din această cauză bărbatul, care în week-end-ul recent încheiat i-ar fi botezat un copil fratelui victimei, a hotărât să își înjunghie concubina. În timp ce stătea la băut într-un local din comuna Buda chiar cu proaspătul cumătru, vrânceanul de 62 de ani s-a ridicat brusc de la masă spunându-i partenerului său de pahar ca are de discutat ceva cu o femeie. Agresorul a părăsit localul, a mers la locuința concubinei cu care s-a certat chiar în fața curții după care a scos un cuțit, a înjunghiat-o de mai multe ori sub ochii unei nepoate și s-a făcut nevăzut.

Polițiștii ajunși la fața locului au audiat martorii și au identificat agresorul ba chiar au reușit să ia legătura telefonic cu acesta care le-a promis că se va preda după ce va bea o bere, la barul din Dumitrești.

Sătenii din Buda s-au strâns în număr mare la locuința victimei și spun că le este teamă ca nu cumva vrânceanul, cunoscut ca un om violent, să nu revină și să mai încerce să se răzbune și pe altcineva.

În schimb victima se pare că ar fi scăpat de ceea ce a fost mai greu. Transportată la spitalul din Râmnicu Sărat femeia a intrat direct pe masa de operație unde doctorii au lucrat mai bine de patru ore pentru a-i salva viața iar acum prognosticul este unul optimist.

„Femeia a ajuns la spital in jurul orei 14.00 si a fost băgată direct în operație fără nici o investigație. Pierduse mult sânge și viața sa era în pericol. Timp de patru ore am lucrat pentru a o salva iar rănile pe care le avea erau multiple. La câte plăgi a avut, la gat, pe față, mâini și abdomen prognosticul este unul optimist și singurul lucru la care mă gândesc este acela că s-ar putea alege cu o ușoară pareză facială din cauza unui nerv care ar fi fost afectat de tăietură dar care se va putea rezolva ulterior”, a declarat chirurgul Gheorghe Ciurumelea de la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.