Un buzoian de 28 de ani stabilit de mai multă vreme la Brașov are nevoie de ajutorul semenilor în lupta cu o boală cumplită cu care se luptă de mai mulți ani.

George Olteanu suferă încă de la naştere suferă de o boalã evolutivă nemiloasă. La 5 luni, în urma unor analize, i-a fost pus diagnosticul dureros de Sindrom amiotrofic neurogen spinal degenerativ, o formã a distrofiei musculare. A reușit să se recupereze pentru o scurtă perioadă de timp însă de la 11 ani boala a evoluat  și l-a pus pe tânăr într-un scaun cu rotile. Ulterior el a fost diagnosticat cu o afecțiune gravă a plămânilor care acumulează permanent lichid cu care acesta s-ar putea îneca dacă nu este eliminat. Pentru a se vindeca are la dispoziție două variante una ar fi transplantul de celule stem într-o clinică din China însă transportul până acolo i-ar putea fi fatal iar alta ar fi tratamentul cu un medicament estrem de scum care se ridică la 80.000 de dolari pe an.

Pentru a-l ajuta buzoienii sunt invitați pe 22 noiembrie la un spectacol folcloric organizat la Sala Mare a Consiliului județean unde intrarea se va face pe bază de donație.

Pe scenă vor urca pentru a-l ajuta pe tânărul de 28 de ani Maria Dragomiroiu, Nicolae Datcu, Alexandru Recolciuc, Maria Ghinea, Nicolae Oprişan, Nemuritorii, Mario Buzoianu, Mădălina Manolache, Tatiana Răduţă, Alin Suceveanu, Ion Băicuş, Nicoleta Buga Neagu, Doiniţa Fluturu, Ana Maria Botezatu, Ana Sorela Mladin, Orchestra şi Ansamblul Folcloric ”Plaiurile Mioritei”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.