Portofel-cu-bani
A găsit pe stradă un portofel cu bani şi acte de identitate şi a predat bunul Poliţiei. Gestul îi aparține unui buzoian de 32 de ani care a găsit pe stradă, în zona unui tomberon, un portofel cu acte, documente și carduri, și fără a sta prea mult pe gânduri a mers la Poliție unde a predat bunul ce nu îi aparținea.
Ulterior, poliţiştii au constatat că portofelul conţinea documentele de identitate şi carduri pe numele unui bărbat de 44 de ani, din municipiul Buzău, precum şi suma de 200 de lei. Bărbatul respectiv a fost contactat de poliţişti, care i-au restituit documentele şi banii pe care îi pierduse.
Gestul buzoianului de 32 de ani care a predat Poliției bunul ce nu îi aparținea este mai mult decât lăudabil, în vremuri în care puțini mai recurg la astfel de gesturi.
În primăvara acestui an, o tânără din Berca, săracă lipită pământului, a găsit un portofel cu o sumă importantă de bani și acte pe care l-a dus imediat la Poliție. Deși tânăra era extrem de săracă, nu s-a gândit nici un moment să-și însușească banii. Ulterior, gestul de omenie al femeii a fost răsplătit înzecit, ea primind numeroase ajutoare de la cei care au fost impresionați de povestea și cinstea de care a dat dovadă.
Acum, tânăra din Berca pe nume Loredana Neagu este pe punctul de a avea pentru ea și pentru familia ei o casă decentă. În perioada 21-22 noiembrie, 15 angajați ai companiei Raiffeisen Bank au muncit alături de specialiștii Habitat for Humanity Romania pentru a îi îndeplini Loredanei cel mai mare vis, acela de a avea un acoperiș deasupra capului pentru ea, cei doi copii ai ei și restul familiei. În cele două zile de lucru, voluntarii au reuşit să ridice pereţii casei, să aplice polistiren peste OSB şi să realizeze structura de acoperiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.