Un cameleon politic

5
985

După ce a încercat să își găsească drumul politic pe la mai toate partidele, înainte de alegerile locale, Alin Văleanu trecea cu surle și trâmbițe la PNL pentru a-l ajuta pe candidatul pentru Primăria Buzău, Ovidiu Anghel, să câștige lupta cu „balaurul PSD”. Ajutorul dat de cameleonul politic Alin Văleanu nu a prea contat și Ovidiu Anghel a pierdut lupta pentru Palatul Comunal. Acum, în plină campanie electorală cameleonul este din nou pe val. Face campanie alături de PNL, îl sprijin împreună cu Ovidiu Anghel ba pe Teodor Atanasiu, ba pe Antonel Tănase ca un adevărat liberal chiar dacă pa pagina de Facebook a „marelui” om politic în devenire scrie negru pe alb că ar fi încă președinte al PSRO Buzău. Poate tocmai de aceea ar fi încercat în vară să se retragă și din PNL și să se alăture altei formațiuni politice aflată în căutare de liberali unde se pare că nu a prea avut loc. Rămâne de văzut dacă ajutorul dat de cameleonul politic celor doi candidați PNL va fi la fel de eficient ca și celelalte încercări politice din portofoliul lui Văleanu însă până atunci măcar colegii de partid, mai tineri sau mai bătrâni, ar trebui să nu își pună prea mari speranțe în vorbele  cameleonului care până acum, din punct de vedere politic nu a dovedit prea multe.

5 COMENTARII

  1. Acest om a facut ceva prin munca si bani lui. Eu cres ca va face incontinuare si va creste politic mai mult si vom auzi de el numai de bine. Acest om a facut ceva din bani lui nu ca alti care fac din bani furati sau din bani membrilor de partid adica din cotizati asa cum fac si uni pe la PNL adica Cristi Romanescu

  2. Pe la mai toate partidele?????
    Care sunt alea???PSD nu a fost,PDL nu a fost,PNL nu a fost..restul e… e can can…
    Luatii pe aia care mananca de la aceste partide,care au functii de dirctori obtinute politic,de aia ne doare pe noi,nu de asta care a fost fraier si si-a cheltuit banii ca prostul degeaba,pe la 2-3 partide de 2 %.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.