Orice cetățean cu bun simț remarcă josnicia și duplicitatea liberalilor buzoieni, care, la Buzău, s-au aliat cu pesediștii împotriva interesului public. Aceștia au scos în presă informația că au solicitat AJOFM organizarea unei Burse a locurilor de muncă special concepută pentru polițiștii concediați. Cu alte cuvinte, vezi Doamne, peneliștii vor să arate buzoienilor că le pasă de soarta polițiștilor concediați ilegal de Toma. Păi, fraților, nu voi sunteți cei care ați votat cu două mâini, alături de PSD, concedierea a peste 300 de polițiști locali?
Este incredibil de câtă lipsă de caracter pot fi capabili anumiți oameni politici. ”Soluția” găsit” de peneliști le-a fost suflată, probabil, de pesediștii lui Toma, cu care PNL Buzău este mână în mână. Nu așa se rezolvă una dintre marile probleme sociale declanșate la Buzău de coaliția PSD-PNL!
Partidul Mișcarea Populară consideră că acțiunea de concediere a polițiștilor locali în prag de iarnă este abuzivă și ilegală și, de aceea, îi reprezintă pe cei nedreptățiți în instanță. Trebuie să anulăm actele prin care pesediștii și peneliștii au creat o mare nedreptate pentru sute de familii din Buzău. Avem încredere că justiția nu va da girul unor acțiuni abuzive și ilegale, comise în primul rând pentru mulțumirea unor firme private prietene.
Alegătorii buzoieni trebuie să vadă diferența uriașă între ceea ce au promis PSD și PNL în campania electorală din vara anului 2016 (crearea de locuri de muncă, investiții, respectarea legii) și ceea ce fac în realitate (concedieri, 0 investiții, încălcarea legii fără nicio reținere). Oamenii s-au săturat de politicieni mincinoși și vor să voteze, pe 11 Decembrie, soluții reale, candidați care luptă cu adevărat pentru Buzău și pentru România.
Biroul de Presă al PMP Buzău


PMP/ OBSERVATORUL BUZOIAN/ CUI 11160002

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.