Profesorul Stanciu Neculai de la Școala George Emil Palade a fost desemnat „Profesorul anului 2013” de către Facultatea de Matematică din București în cadrul Adunării Generale a Societății de Științe Matematice din România ce s-a desfășurat săptămâna trecută la București. Totodată, dascălul buzoian a primit și o diplomă de merit din partea aceleiași instituții pentru prezentarea în paginile „Gazetei Matematice” a unor priorități matematice românești.
Profesorul Stanciu Neculai este absolvent al Facultății de Matematică din cadrul Universității București și al Facultății de tehnologia Construcţiilor de Maşini din cadrul Universității ’’Gh. Asache’’ din Iaşi și predă matematica în județul Buzău din anul 1992.
Dascălul care din anul 2009 și este profesor în cadrul Școlii George Emil Palade, are în spate o activitate impresionată atât la catedră cât și în afara acesteia. Este coautor a nu mai puțin de 13 cărți de specialitate și a peste 200 de articole de matematică în diverse publicații românești și streine. De asemenea elevii profesorului Stanciu Neculai au obținut aproape 60 de premii și mențiuni în ultimii 14 ani.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.