Un bărbat condamnat la trei ani de închisoare pentru furt, adus, ieri, din arestul IPJ Buzău pentru a-şi ispăşi pedeapsa la Penitenciarul Focșani, a vrut să introducă haşiş ascuns într-o biblie.
Cele 14 doze de hașiș au fost descoperite de gardienii care efectuau controlul corporal la intrarea în penitenciar, drogurile fiind bine vârâte în cotorul unei biblii pe care deținutul o avea asupra sa.
„În data de 2 februarie 2012, la Penitenciarul Focşani, în jurul orei 12.30, la punctul de primire al persoanelor private de libertate au fost descoperite obiecte interzise asupra unei persoane nou aduse de către organele de poliţie ale IPJ Buzău, condamnată la o pedeapsă de trei ani pentru furt. Astfel, în urma controlului specific şi antiterorist efectuat asupra bagajului persoanei respective au fost descoperite 14 biluţe de diferite dimensiuni, ce conţineau o substanţă necunoscută de culoare maronie. Acestea au fost ascunse în cotorul unei Biblii”, a declarat inspectorul principal Georgeta Gură, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Focşani.
Angajaţii Penitenciarului au sesizat imediat poliţiştii de la Biroul de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Terorism Vrancea pentru efectuarea investigaţiilor necesare și pentru identificărea substanţei descoperite.

În anul 2011, cu ocazia controalelor specifice efectuate la intrarea în Gardienii de la Penitenciarul Focşani au găsit asupra vizitatorilor care au trecut pragul instituției în 2011, 13 telefoane mobile, 3 încărcătoare, 3 carduri de memorie, 9 cartele SIM, un acumulator de telefon mobil şi 103 comprimate anabolizante.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.