Un focșănean a fost prins de radar, pe DN 2 E 85, conducând cu o viteză record pe drumurile din Buzău, de 207 km/h, în același loc, în luna iulie anul acesta, el fiind sancționat tot pentru viteză neregulamentară.

Potrivit comisarului Florina Crucianu de la Poliția buzoiană, tânărul a fost surprins de radar pe DN 2 E 85, în afara localității Racovițeni. Radarul a surprins momentul în care mașina condusă de focșănean rula cu 207 km/h.
Șoferul nu a vociferat în momentul în care polițiștii i-au cerut actele și au anunțat că va rămâne fără permis, el semnând procesul verbal fără obiecții. Pentru că rula cu 207 km/h, focșăneanul va rămâne fără carnet de conducere pentru 120 de zile, întrucât în luna iulie, anul acesta, tot la Racovițeni el a fost prins de radar cu aproape 150 de kilometri la oră. Focșăneanul a contestat atunci măsura sancționării cu puncte amendă și puncte de penalizare, procesul fiind în desfășurare, astfel că la această oră el avea dreptul să conducă.
Focșăneanul surprins conducând cu 207 km/h este administratorul unei firme din București iar în momentul în care a fost surprins de radar se ducea spre casă, în județul Vrancea. El se afla la volanul unei mașini foarte puternice, un Jeep marca Mercedes.
În aceeași zonă, la Racovițeni, în județul Buzău, polițiștii au mai prins conducând cu viteze neregulamentare o serie de persoane publice. De-a lungul vremii, au fost amendați ori au rămas fără permis după ce au fost surprinși cu viteze mari, în localitatea Racovițeni, Ioana Băsescu, ministrul Telecomunicațiilor Valerian Vrerme, Pepe, Andreea Mantea, Daniel Iordăchioaie, Nicolae Guță, Luminița Anghel și alții.

Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.