arest
Un individ care dădea de multă vreme bătăi de cap polițiștilor buzoieni a fost prins, luni seară, după ce a dat o nouă lovitură, tâlhărind o tânără la intrarea într-un bloc de pe șoseaua Brăilei. Individul, un bărbat de 29 de ani din Padina, a fost prins după ce i-a smuls geanta unei tinere care a intrat într-un bloc, după care s-a făcut nevăzut. Femeia de 32 de ani a sunat după ajutor la 112 și polițiștii au reușit să dea de urma individului în scurt timp, recuperând geanta în care se aflau 200 de lei și alte bunuri ale femeii.
Bărbatul nu este la prima ispravă de acest fel. El a mai comis două astfel de tâlhării ziua în amiaza mare în urmă cu aproape o lună, însă atunci a reușit să scape de polițiștii mobilizați în număr mare pentru prinderea sa.
Fiind recidivist, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat, marți, instanței cu propunerea de arestare preventivă.

1 COMENTARIU

  1. […] Un individ care dădea de multă vreme bătăi de cap polițiștilor buzoieni a fost prins, luni seară, după ce a dat o nouă lovitură, tâlhărind o tânără la intrarea într-un bloc de pe șoseaua Brăilei. Individul, un bărbat de 29 de ani din Padina, a fost prins după ce i-a smuls geanta unei tinere care a intrat într-un bloc și s-a făcut nevăzut. Femeia de 32 de ani a sunat după ajutor la 112 și polițiștii au reușit să dea de urma individului în scurt timp recuperând geanta și cei 200 de lei. Bărbatul nu este la prima ispravă de acest …mai multe stiri […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.