Un tânăr din județul Buzău a fost arestat sâmbătă după ce a comis o serie de tâlhării și infracțiuni cu violență. Printre altele, individul și-a bătut un cunoscut după care i-a violat concubina acestuia și a obligat-o să-l însoțească.
Polițiștii din Buzău au demarat cercetări după ce vineri dimineață, un bărbat de 34 de ani din comuna Merei a sunat la 112 și a sesizat că a fost victima unei agresiuni.
Din cercetările efectuate a rezultat că bănuit de comiterea faptei este un bărbat, de 35 de ani, din comuna Smeeni, județul Buzău, care, în noaptea de 31 ianuarie spre 1 februarie ar fi mers la domiciliul reclamantului pentru clarificarea unor neînțelegeri legate de restituirea unei sume de bani.
Ulterior, discuțiile au degenerat, iar tânărul de 35 de ani l-ar fi agresat pe bărbatul din Merei și, sub amenințări, ar fi întreținut relații sexuale cu concubina acestuia.
La plecare acesta ar fi luat mai multe bunuri și sume de bani din locuință și ar fi forțat-o pe femeie să-l însoțească, amenințând-o în continuare cu acte de violență.
Din investigațiile efectuate s-a stabilit că bărbatul din Smeeni ar fi agresat în cursul aceleiași zile, pe fondul unei altercații spontane, un alt tânăr, pe care îl întâlnise în zona gării din municipiul Buzău.
Tot în cursul zilei de vineri, agresorul ar fi sustras dintr-o societate din comuna Săhăteni mai multe bunuri, prejudiciul fiind estimat la 15.000 de lei.
De asemenea, în urma cercetării la fața locului, polițiștii buzoieni au stabilit că bănuitul s-a deplasat, împreună cu victima, pe raza orașului Sinaia din județul Prahova.
Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, bărbatul de 35 de ani a fost depistat pe raza orașului Sinaia și, cu intervenția Serviciului pentru Acțiuni Speciale, a fost ridicat dintr-o unitate de cazare de pe raza localității, unde se cazase împreună cu femeia de 26 de ani.
El a fost preluat și condus pentru audieri la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău.
Împotriva sa a fost luată măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, furt calificat, distrugere, violare de domiciliu, tâlhărie calificată și lipsire de libertate.
Bărbatul a fost prezentat parchetului cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și urmare sesizării instanței, judecătorul de drepturi și libertăți a emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.