Un pic de căldură și apă caldă cu program pentru următoarele două zile/ ULTIMUL comunicat al R.A.M.

0

Conducerea Regiei Autonome Municipale anunță buzoienii că va relua, de vineri, alimentarea cu agent termic a caloriferelor din locuințele celor branșați la serviciile sale. De asemenea, în următoarele zile, buzoienii care nu și-au montat încă centrale de apartament și sunt alimentați de la PT 4 Dorobanți vor beneficia de „luxul” de a se spăla cu apă caldă Regia anunțând că va livra  timp de 4 ore pe zi chiar și apă caldă.

„Începând din această seară(nr. vineri) furnizarea încălzirii apartamentelor alimentate de la PT 4 Dorobanți se va realiza în regim continuu, dar cu temperaturi puțin mai mici față de cele normale.
De asemenea în zilele de sâmbătă și duminică se va furniza și apă caldă în intervalul orar 7-9 și 19-21”, se arată în comunicatul Regiei Autonome Municipale.

Nu în ultimul rând, reprezentanții Regiei Autonome Municipale dau asigurări că situația în aceste zile nu a fost chiar atât de rea (sau că buzoienii se pot aștepta și la mai rău)  și că situația celor peste 4000 de locuințe și școli fără căldură a fost denaturată cu bună știință când de fapt nu prea a fost așa cum s-a scris în presă iar temperatura în apartamente și săli de clasă a fost una decentă.

„În ciuda dezinformării grosolane și a denaturării realității, bănuim doar din dorința de senzațional, am reușit să gestionăm într-un mod decent situația apărută, încălzind pe timpul zilei școlile și pe timpul nopții cea mai mare parte a apartamentelor racordate la PT4. Estimăm că cel târziu în cursul zilei de duminică să finalizăm lucrările de reparații la cazanul CAF 10Gcal și imediat furnizarea încălzirii și a apei calde să se realizeze la parametrii corespunzători, așa cum se întamplă la acestă oră în cea mai mare parte a Municipiului Buzău”, se arată în comunicatul Regiei Autonome Municipale.

 

Aurel GUBANDRU-directorul RAM Buzau

Pe această cale redacția Observatorul Buzoian își cere scuze față de cititorii pe care i-ar fi manipulat alături de alți colegi de breaslă și anunță că vineri, 29 noiembrie 2019, a fost pentru ultima oară când am găzduit în paginile noastre un comunicat al Regiei Autonome Municipale. Chiar dacă este vorba de un serviciu public de care beneficiază încă mii de buzoieni, în ceea ce ne privește R.A.M. Buzău, aceasta va trebui să își identifice singură  modalitățile prin care își va „manipula” clienții așa cum crede de cuviință.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.