10986634_859606927451693_4396624619350346576_n
Un tânăr de 18 ani, a cărei familie este originară din localitatea buzoiană Pârscov, a devenit înger pentru 4 italieni. Tânărul care trăia în Italia alături de mama sa, a căzut victimă unui cumplit accident de circulație produs în Italia. Nu a mai putut fi salvat, iar mama sa a fost de acord cu prelevarea organelor ce au ajuns la 4 bolnavi din Italia,care acum trăiesc grație românului.

Alessandro Avram avea 18 ani. Studiase ”turismul hotelier” iar acum reușise să se angajeze, fiind un tânăr optimist și apreciat pentru felul său de a fi. În luna iulie, el a căzut victimă unui cumplit accident de circulație, la Costunici, în Provincia Trapani. A stat câteva zile în comă timp în care rudele și prietenii s-au rugat ca el să se trezească. Din nefericire însă, Alessandro nu și-a mai revenit.
În momentul în care medicii au declarat moartea cerebrală, mama lui Alessandro, Angela, şi-a dat consimţământul ca organele vitale ale fiului ei să fie prelevate. Inima tânărului va bate pentru o persoană de 20 de ani din Siracusa, ficatul a fost primit de un pacient din Bologna, rinichiul drept a ajuns la un bolnav din Palermo iar cel stâng în Catania.
O viaţă sfârşită tragic a dat dreptul la viaţă pentru patru semeni.
„Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru acest miracol. Îmi pare rău însă că a trebuit ca un băiat să nu mai fie printre noi, dar el s-a transformat în îngerul meu. Voi trăi frumos, şi pentru el”, este mesajul postat de tânărul în pieptul căruia bate acum inima românului.
Pe pagina de facebook a tânărului, dar și pe cele ale părinților săi, curg mii de mesaje de adio. Gestul mamei lui Alessandro a devenit unul demn de admirat iar oamenii le transmit rudelor băiatului că le sunt aproape, fie că este vorba despre italieni ori de români.
”Nu asa trebuiaaa sa ne vedem, ce ai facut Sorin i-ai lasat pe totii cu lacrimii pe fata Ti-am dus coroana .. Sorinn am venitt la tinee azi si nu mai luat in brate nu mai vorbeai cu noi. imi este dor de tinee, ai plecatt prea devreme. nici acum nu as crede ce sa intamplat. am intrat in casa la tn dar nu vroiam sa intru in felul asta cu lacrimi pe obraz, te iubesc sorin mereu vei ramane in inima mea”, scrie pe facebook o tânără care l-a cunoscut pe Alessandro.
”o sa fii in inimile noastre vesnic si ne vom gandi la tine in fiecare secunda, ai fost un om extraordinar si am tinut la tine ca la un frate chiar daca nu te cunosc de mult timp dar in timpul asta cat te am cunoscut am vazut cine esti si asa vei ramane in mintea mea un baiat minunat si unic..nu o sa te uit niciodata Sorinele.ai grija de tine si odihneste te in pace brother”, postează un alt cunoscut de-al tânărului decedat în Italia.
Alături de sutele de mesaje scrise de români apar și numeroase postări ale unor prieteni italieni ai românului, șocați de modul în care a sfîșit acesta la o vârstă atât de fragedă, dar și mesaje de apreciere și susținere a familiei care a fost de acord cu prelevarea organelor tânărului.
Tânărul Alessandro Avram căruia cunoscuții din România îi spuneau Sorin a fost înmormântat în localitatea Pârscov.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.