accident scuter
Un tânăr de 19 ani din Buzău, absolvent al Liceului de Artă „Margareta Sterian”, a murit marți seară la Constanța după ce a căzut de pe scuterul cu care se deplasa și s-a lovit la cap. Conform jurnaliștilor de la „Cuget Liber” George Lucian Enescu își lăsase iubita acasă și se deplasa cu un moped către casă când a pierdut controlul direcţiei şi a căzut pe şosea. Pentru că nu purta cască de protecție tânărul s-a lovit cu capul de asfalt și a murit pe loc.

Facebook

Vestea morții lui Lucian i-a luat prin surprindere pe prietenii săi care nu contenesc să îi adreseze mesaje pe pagina de pe o rețea de socializare.
„ultimele cuvinte care mi leai spus la liceu a fost ( traiesteti viata din plin) nu meritai sa ajungi unde esti acum …nu te voi uita niciodata …dumnezeu sa te odihneasca in pace regrete eterne”George Dolhaschi
„Dumnezeu sa te aiba in paza. Nu ne-am cunoscut de multi ani, dar mi-ai fost ca un frate. O sa ne lipsesti…”Andrei Bolache
„Dumnezeu sa te odihneasca in pace Ene…………o sa ne fie dor de glumele tale si de pofta de viata pe care o aveai………..”Allexa Allexutza.

Tânărul a absolvit în această vara Liceul de Artă „Margareta Sterian” și a promovat examenul de bacalaureat. Pe perioada verii a muncit pe litoral și în octombrie ar fi trebuit să înceapă cursurile la o facultate de profil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.