Un buzoian de 24 de ani, stabilit de mai multă vreme în Italia, a fost, în week-end, protagonistul unei scene de o gravitate extremă. Individul și-a incendiat iubita în fața celor doi copii pe care îi au împreună. Cea alături de care individul trăia a ajuns la spital cu arsuri pe corp de gradele 2 și 3, de frica buzoianului femeia vrând să ascundă incidentul. Între timp medicii au convins-o să spună adevărul iar cel cu care are doi copii a fost arestat de polițiști.
Ionuț Alexandru Edec, un tânăr din comuna Siriu,  județul Buzău, a plecat din România în urmă cu 5 ani și s-a stabilit în localitatea Tuglie din provincia Lecce, Italia. După câtva timp petrecut acolo, a întâlnit-o pe Daniela, o fată din Bârlad, cu care a făcut doi copii.
În ultima vreme relația dintre cei doi s-a răcit, mai ales că Alexandru nu mai avea un loc de muncă stabil și începuse să bea. La ultima ceartă care a avut loc în week-end, Alexandru a stropit-o pe Daniela cu alcool după care i-a dat foc. Totul în fața copiilor de 1 și 3 ani.
Ulterior, cuprins de remușcări, buzoianul a chemat Poliția.
Când a ajuns la spital, de frică, Daniela a susținut că a fost victima unui accident casnic însă medicii nu au crezut-o și au convins-o, în final, să spună adevărul.
„Daniela este într-o stare destul de gravă cu arsuri pe circa 25 la suta din corp. 10 la suta sunt arsuri de gradul 3 și cam 15 la suta arsuri de gradul 2. Tânăra este monitorizata de o echipa medicală și urmează să fie consiliată psihologic”, a declarat directorul medical al spitalului din Brindisi, Antonio La Spada pentru presa din peninsula.
După mărturisirea Danielei. polițiștii italieni l-au arestat pe Alexandru, el fiind căutat și  pentru mai multe furturi. De altfel, și cât a stat în România, bărbatul a tot avut probleme cu legea.

„A făcut multe prostii, să știți, a spart magazinul, ultima oară când a venit din Italia, a spart magazinul din comună. Bietul taică-su a dat o grămadă de bani să îl scape pe prost”, a declarat un localnic din Siriu.
Ionuț Alexandru Edec se află acum închis în penitenciarul din Lecce unde urmează să rămână până la finalizarea anchetei.

Cu tatăl după gratii și cu mama în spital, cei doi copii, care au fost martori la scenele de groază dintre proprii părinți, sunt acum în grija mamei lui Alexandru, stabilită și ea în Italia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.