Una rece una caldă! Înfrângere pentru băieți și victorie pentru fete în partidele de handbal disputate duminică la Buzău

0
383

Echipa de handbal HC Buzău 2012 a fost învinsă, duminică, cu scorul de 21-17(10-8) de către CSM Focșani echipă aflată pe locul 5 în clasament. După o primă repriză  echilibrată dar dominate totuși de oaspeți HC Buzău a început cum nu se poate mai prost cea de-a doua repriză încasând fol după gol timp de 10 minute fără a marca. Astfel vrâncenii cu mai multă experiență de joc au profitat și s-au desprins la 8 goluri diferență(18-10) până la final buzoienii încercând fără succes să întoarcă rezultatul însă din păcate nu au reușit decât să reducă din handicap.

La partidă au asistat un mare număr de suporteri la tribuna oficială luând loc și deputații Marcel Ciolacu și Sorin Lazăr, președintele Consiliului Județean Petre Emanoil Neagu și primarul Constantin Toma.

După o scurtă pauză în care spectatorii au părăsit sala arena a fost ocupată de fetele care evoluează în Liga Florilor. De această data, reprezentanta Buzăului , SCM Gloria Buzău a reușit o victorie nesperată în fața SCM Craiova pe care a învins-o cu 21-17(12-9).

Elevele lui Dumitru Muși s-au instalat la conducerea jocului încă din prima repriză și au luptat până la finalul celor 60 de minute de joc reușind un rezultat nesperat și cu ajutorul publicului care și-a încurajat frenetic favoritele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.