Veste bună pentru șoferi. Din acest week-end se redeschide circulația autovehiculelor pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în timpul week-end-urilor. Artera a fost închisă în zilele libere începând de la 1 aprilie și până pe 31 octombrie, măsura luată de autorități pe durata zilelor călduroase venind în asentimentul buzoienilor dornici de plimbări.
” Avand in vedere prevederile HCL 57/2005, privind interzicerea temporara a circulatiei vehiculelor pe un tronson al bulevardului Nicolae Balcescu din municipiul Buzau, Directia de Politie Locala Buzau, aduce la cunostinta cetatenilor municipiului, ca incepand cu primul weekend din luna Noiembrie, nu mai este interzisa circulatia vehiculelor pe acest sector de drum.
In conformitate cu art. 1 din HCL 57/2005, “In perioada 01 Aprilie-31 Octombrie, in intervalul de timp cuprins intre ora 12,00 a zilelor de sambata si ora 04,00 a zilelor de luni, se interzice circulatia vehiculelor de orice fel pe ambele benzi de circulatie ale tronsonului bulevardului Nicolae Balcescu din municipiul Buzau, de la intersectia strazilor Stadionului si Maresal Al. Averescu, pana la intersectia strazilor Nicolae Titulescu si Patriei.” , au transmis vineri reprezentanții Poliției Locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.