Preşedintele clubului Universitatea Cluj, Ana Maria Prodan, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că a semnat actele necesare mutării echipei la Buzău, unde va disputa toate meciurile de pe teren propriu din acest sezon al Ligii I, începând cu următoarea partidă.
„Acum am semnat toate documentele şi cu autorităţile locale şi cu clubul din Buzău, totul este în regulă. Contractul este valabil până la sfârşitul campionatului”, a declarat Prodan.
Oficialul grupării clujene a motivat decizia de a muta echipa la Buzău prin costurile mari pe care trebuia să le suporte în fiecare lună la Cluj Napoca. „Totul este gratis la Buzău pentru noi, sunt nişte oameni extraordinari, care ne vor ajuta foarte mult. Asta în condiţiile în care la Cluj pur şi simplu ne-au omorât. Aici, la Buzău, practic noi trebuie să suportăm doar salariile jucătorilor. Lunar, la Cluj, terenul de antrenament ne costa 7.000 de euro, două meciuri pe teren propriu 45.000 de euro, cantonamentul dinaintea meciurilor alte 10.000 de lei, utilităţile 1.500 de euro, masa jucătorilor 5.000 de euro. Asta se întâmpla la Cluj, la Buzău, toate aceste lucruri sunt gratis. Oamenii ăştia chiar caută acum să găsească şi cazare pentru jucătorii noştri. Ne vor asigura tot, numai ca noi să jucăm la Buzău. Cei de la Cluj ne ameniniţă că ne iau palmaresul şi culorile şi tot, dar nu mai contează. Acolo ne luau bani şi pe aerul pe care îl respiram”, a explicat Prodan.
Următoarea partidă pe teren propriu a formaţiei clujene este în etapa a VIII-a a Ligii I, cu Astra, după întreruperea campionatului pentru meciurile echipei naţionale cu Estonia (7 septembrie) şi Andorra (11 septembrie), din preliminariile Cupei Mondiale din 2014.
Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.