După o pauză de un an, Universitățile de Stat din România își dau întâlnire, pentru a doua oară la sediul Muzeului Județean Buzău pentru a-și prezenta oferta educațională elevilor buzoieni aflați la finalul studiilor liceale.

Elevii buzoieni au astfel ocazia de a discuta cu reprezentanți ai instituțiilor de învățământ superior despre subiecte ce privesc alegerea unei cariere precum și oportunitățile oferite de ramura de studii aleasă.
Acest proiect, implementat de Muzeul Județean Buzău, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Buzău, sub egida Consiliului Județean Buzău, se înscrie în seria activităților cu amplă implicare socială și educativă desfășurate de către Muzeul Județean.

Prima ediție a Tțrgului Ofertelor Educaționale a Universităților de STat din România de la Buzău a avut loc în anul 2019 iar în anul 20202 evenimentul nu a putut fi realizat din cauza restricțiilor sanitare împuse de pandemie.

Târgul Ofertelor Educaționale va fi deschis vineri după orele prânzului și va funcționa pe toată perioada week-end-lui după următorul program:
21 mai 2021, ora 12.00, deschiderea Târgului de Oferte Educaționale ale Universităților de                      Stat din România, Buzău 2021;
orele 12.30 – 17.00, prezentări la stand;
22 mai 2021, orele 10.00 – 17.00, prezentări la stand;
23 mai 202, orele 10.00 – 13.00, prezentări la stand;

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.