Urmașele veteranilor de război din județul Buzău au primit flori, alimente și dulciuri din partea Consiliului Județean

1
294

14 urmașe de veterani de război au primit, marți, din partea Consiliului Județean, alimente, dulciuri și flori. Cadourile au fost oferite de autoritățile județene  cu ocazia Zilei de 8 Martie-Ziua Internațională a Femeii iar trei dintre cele mai vârstnice doamne le-au primit direct de la președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu.

La orele prânzului Neagu a mers în vizită la trei dintre soțiile veteranilor de război din municipiul Buzău și comunele Vernești și Podgoria cărora le-a dus personal cadourile de 8 Martie.

„Nu în fiecare zi putem avea fericita ocazie să sărbătorim asemenea oameni. Ținând cont că luna Martie este o lună cu multe specificații ne-am gândit, și cu sprijinul MApN, să onorăm doamnele care au reușit să ajungă în zilele noastre. Am avut plăcerea să mă întâlnesc cu doamne care au 100 de ani și peste care sunt practic o istorie vie a noastră a românilor. Cred că ar trebui să le acordăm mai mult respect acestor oameni care au rămas în viață atât cât mai avem timp. Urez încă odată „La mulți ani!” tuturor doamnelor care sunt urmașe ale veteranilor de război iar pentru mâine tuturor mămicilor”, a declarat președintele CJ, Petre Emanoil Neagu.

În comuna Vernești, președintele Consiliului Județean, a mers la locuința unei femei care a împlinit, în luna februarie, 103 ani.  Angelica Dragnea l-a primit cu bucurie pe oaspetele său căruia i-a spus șoptit și secretul longevității sale.

„Tare mă bucur că ați trecut pe la mine. Să știți că eu toată viața nu am pus alcool  în gură și am muncit cât am putut. Și acum la vârsta mea îmi aduc sigură lemnele în casă, îmi fac focul și cele de trebuință prin casă”, i-a spus Angelica Dragnea președintelui Consiliului Județean.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.