Consiliul Județean organizează, în premieră, în această iarnă o serie de manifestări dedicate în buzoienilor, manifestări în care sunt implicate toate instituțiile subordonate deliberativului județean.
Astfel, sub sloganul „Anul acesta Moș Crăciun vine la Muzeul Județean”, Consiliul județean se va ocupa în acest an de iluminarea festivă a clădirilor în care funcționează instituțiile de cultură subordonate, beneficiind de iluminat festiv clădirile Consiliului Județean, Muzeului Județean și Galeriilor de Artă. De asemenea, De asemenea, pe aleea de acces către Muzeul Județean buzoienii vor putea admira un adevărat spectacol de lumini, aici fiind deja în curs de amenajare un tunel de lumini pe o lungime de 35 de metri care va fi format din nu mai puțin de 45.000 de beculețe care vor fi aprinse pe data de 1 Decembrie.
Pe data de 6 decembrie, odată cu sărbătoarea de Moș Nicolae, cei mai mici dintre buzoieni vor primi cadouri la Consiliul Județean și vor fi invitați să urmărească spectacolul ”Frumoasa și Bestia“.
Si surprizele nu se opresc aici. În așteptarea sărbătorilor de iarnă Consiliul Județean va organiza în perioada 9-22 decembrie în incinta Muzeului Județean un «Targ cu Produse Tradiţionale de Crăciun» dar și o serie de spectacole susținute de elevi ai Liceului de Artă și artiștii Centrului Județean de Cultură și Artă Buzău, culminând cu spectacolul „Filarmonica de comedie” în care vor evolua artiști buzoieni de marcă într-un show gândit și coordonat de actorul Radu Gabriel.
Nu în ultimul rând, pe data de 22 decembrie Moș Crăciun va poposi și el în curtea Muzeului Județean plin de cadouri pentru toți copii cuminți iar în final vor admira cu toții un impresionat foc de artificii.

afis-mos-craciun

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.