Petre Emanoil Neagu plictisit de atâtea drumuri

 

Vara va aduce alegeri în sânul Organizației Municipale a PSD Râmnicu Sărat. După ce președintele Cristian Periețeanu, ales în funcție în urmă cu mai puțin de un an, a fost suspendat în urma numeroaselor disensiuni iscate în rândul membrilor de partid, conducerea județeană a PSD Buzău ia în calcul organizarea de alegeri pentru desemnarea unui nou președinte, cu acte în regulă, la Râmnicu Sărat. După suspendarea lui Periețeanu, frâiele organizației au fost preluate, cu delegație,  de către vicepreședintele PSD Buzău, Petre Emanoil Neagu și de către fostul deputat Aurel Gubandru, ambii fiind nevoiți să facă naveta mai multe zile pe săptămână, lucru care nu le pică chiar bine.

Presedintele Organizației Municipale a PSD Râmnicu Sărat urmează a fi desemnat prin vot secret de majoritatea membrilor de partid.

„În prezent organizația de la Râmnicu Sărat numără aproximativ 800 de membri .Vom organiza o Conferință Municipală de alegeri unde vor trebui să fie prezenți mai mult de 50% din membrii PSD Ramnicu Sărat care își vor allege prin vot secret președintele”, afirmă președintele interimar, Petre Emanoil Neagu.

PSD Râmnicu Sărat a rămas fără președinte la sfârșitul lunii februarie când, după mai multe divergențe cu fostul președinte Cristian Periețeanu, deputatul Marian Ghiveciu a propus suspendarea din funcție a acestuia pe o perioadă de trei luni. După ce a fost suspendat, Periețeanu a anunțat ca renunță la funcția de președinte dar și că demisionează din partid impreună cu mai mulți membri.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.