Aura DAMIAN

Râmniceanca de 37 de ani, profesoară de filozofie la un liceu din oraș, a depus luni plângere la Oficiul pentru Protecția Consumatorilor împotriva patronului centrului de înfrumusețare și s-a prezentat la Serviciul de Medicină Legală pentru a-și ridica certificat medico legal în urma leziunilor suferite. Femeia a declarat jurnaliștilor, cu această ocazie, că-l va da în judecată pe patronul salonului în care era să rămână desfigurată pentru tot restul vieții, însă nu s-a decis deocamdată asupra sumei pe care o va solicita drept despăgubire pentru trauma suferită.

”Am stat doar patru minute la solar, dar m-am ars iar fața mi s-a umflat foarte tare. M-am ars în zona feței și a pieptului, am făcut insolație, am ieșit de acolo cu stări de panică, căderi de calciu, arsuri, amețeli, privirea îmi era tulbure. Am mers la spital unde m-au internat la Neurologie pentru că mă durea foarte tare capul. Cei de la salonul de înfrumusețare, în primă fază, mi-au luat banii ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, au încasat fără să taie bon după care au zis că asta e, nu-i interesează, că au familiile lor, la revedere, să nu stau internată că nu o să am nimic de câștigat. Le-am spus că solarul nu e de bună calitate și să nu-l mai folosească”, a povestit luni tânăra care susține că s-ar fi ars într-un salon de înfrumusețare din Râmnicu Sărat.

Femeia a dezvăluit că nu a fost singura victimă a solarului respectiv: ”Știu că mai e cineva care s –a ars la acel solar înaintea mea, fratele patroanei care a avut inițial solarul, și care apoi l-a închiriat. Este vorba despre un tânăr care a suferit arsuri la picioare, însă nimeni nu a făcut nimic”, a adăugat râmniceanca.

Mihai BANICA

Pe de altă parte, luni, a ieșit la rampă și administratorul salonului de înfrumusețare în care s-a produs incidentul, bărbatul susținând cu tărie că reclamanta nu ar fi fost niciodată clienta centrului pe care el îl deține. Mai mult, bărbatul susține că profesoara ar fi încercat să-l șantajeze, cerându-i suma de 50 de milioane de lei vechi.

”Tânăra mă acuză că în data de 17 aprilie a fost la solar și s-a ars. Eu atunci am fost într-un alt loc, în interes personal, și am dovezi în acest sens. Această femeie n-a fost nici la solar nici la coafor la mine, niciodată. Solarul e cu circuit închis. Eu și un prieten îl folosim, nu e pentru cliente, consumă foarte mult și nu ies în câștig dacă îl folosesc la cliente așa că îl țin doar pentru mine. Nu găsesc o explicație a gestului său, mi-a cerut 50 de milioane să meargă să-și bage botox, E un fel de șantaj”, a declarat luni Mihai Bănică, patronul salonului de înfrumusețare în care s-a produs incidentul.

Având în vedere declarațiile contradictorii ale celor doi, cercetările în acest caz continuă.

C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.