disparuta
O adolescentă de 16 ani a fugit din Complexul de Servicii Comunitare din municipiul Buzău, dispariția sa fiind semnalată polițiștilor pe 26 aprilie de
un educator din cadrul unității.
Fata se numește RUPA FLORENŢA-NARCISA, are 16 ani și este instituţionalizată în cadrul Complexului. Pe 26 aprilie, ea a plecat în jurul orei 10.00 de la şcoală şi nu a revenit nici la unitatea de învăţământ, nici la centrul de ocrotire.

Imediat după primirea sesizării, echipa operativă, formată din poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Buzău şi un specialist criminalist, a început activităţile specifice unor astfel de situaţii.
Din primele verificări, a rezultat că minora a mai plecat fără aprobare atât din Complexul de Servicii Comunitare, cât şi de la şcoală.

La solicitarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, RUPA FLORENŢA-NARCISA fost dată în urmărire la nivel naţional, iar poliţiştii continuă activităţile ce se impun pentru găsirea ei.
Fata are aproximativ 1,60 metri înălţime, ten măsliniu, păr lung, şaten, ochii căprui, fără semne particulare.
La momentul dispariţiei, era îmbrăcată cu un hanorac bej cu maro, o bluză mov cu gri, blugi de culoare albastră şi era încălţată cu pantofi din piele de culoare maro.
Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la depistarea minorei sunt rugate să anunţe de îndată cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă „112”.
C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.