arest
Florinel Fănel Cojocaru, un bărbat de 39 de ani din Buzău a fost arestat preventiv printr-o decizie a magistraţilor de la Tribunalul Buzău, după ce a lovit cu maşina un cioban, iar acesta a murit.
Potrivit unor surse locale, bărbatul arestat, Florinel Fănel Cojocaru, este fiul unui consilier local din comuna buzoiană Murgeşti, iar luni după-amiază, în timp ce îşi inspecta terenurile, el ar fi surprins pe un câmp doi ciobani care îşi duseseră acolo oile la păscut.
Potrivit anchetatorilor, bărbatul ar fi sărit cu o rangă la aceştia, iar pentru a se apăra ciobanii ar fi asmuţit câinii asupra sa, unul dintre ei muşcându-l pe bărbatul de 39 de ani.
Ulterior, bărbatul ar fi mers acasă, s-ar fi urcat la volanul unei maşini de teren şi, însoţit de tatăl său, ar fi pornit în urma ciobanilor, pe care i-ar fi alergat pe câmp.
La un moment dat, unul dintre ciobani a căzut şi a fost lovit cu maşina, astfel că a murit.
Ulterior, bărbatul de 39 de ani ar fi sunat la Poliţie şi ar fi spus ce s-a întâmplat, el fiind iniţial reţinut şi apoi arestat preventiv pentru 30 de zile.
„Inculpatul i-a alergat cu maşina pe rând pe cei doi, culminând cu lovirea victimei, lovire în urma căreia victima a decedat. Fapta trebuie încadrată ca fiind o infracţiune de omor”, a declarat Vasile Ardei, procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău.
Tatăl bărbatului, care se afla în maşină alături de el în momentul în care l-a lovit pe cioban cu maşina, a demisionat din funcţia de consilier local.

2 COMENTARII

  1. […] Florinel Fănel Cojocaru, un bărbat de 39 de ani din Buzău a fost arestat preventiv printr-o decizie a magistraţilor de la Tribunalul Buzău, după ce a lovit cu maşina un cioban, iar acesta a murit. Potrivit unor surse locale, bărbatul arestat, Florinel Fănel Cojocaru, este fiul unui consilier local din comuna buzoiană Murgeşti, iar luni după-amiază, în timp ce îşi inspecta terenurile, el ar fi surprins pe un câmp doi ciobani care îşi duseseră acolo oile la păscut. Potrivit anchetatorilor, bărbatul ar fi sărit cu o rangă la aceştia, iar pentru a se apăra ciobanii ar fi asmuţit câinii asupra sa, unul Sursă știre […]

  2. […] Florinel Fănel Cojocaru, un bărbat de 39 de ani din Buzău a fost arestat preventiv printr-o decizie a magistraţilor de la Tribunalul Buzău, după ce a lovit cu maşina un cioban, iar acesta a murit. Potrivit unor surse locale, bărbatul arestat, Florinel Fănel Cojocaru, este fiul unui consilier local din comuna buzoiană Murgeşti, iar luni după-amiază, în timp ce îşi inspecta terenurile, el ar fi surprins pe un câmp doi ciobani care îşi duseseră acolo oile la păscut. Potrivit anchetatorilor, bărbatul ar fi sărit cu o rangă la aceştia, iar pentru a se apăra ciobanii ar fi asmuţit câinii asupra sa, unul …mai multe stiri […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.