PNL
Problemele din noul PNL continuă să se manifeste în ciuda reclamațiilor pe care fiecare dintre părți le-a făcut la forurile de conducere din Capitală. Situația nu este însă una singulară, actorii politici din vechiul PNL și foștii democrat liberali nereușind să ajungă la un numitor comun nici în alte județe.
La Buzău, problemele persistă și după ședința Comitetului Județean Executiv din luna mai când nici unul dintre cei 9 membri proveniți din fostul PDL nu a luat parte la ședința programată pentru miercuri seară, deși comunicarea le-a fost transmisă în scris și au luat cunoștință de ședință.
Chiar dacă foștii democrat liberali au boicotat din nou ședința, aceasta s-a ținut cu majoritatea membrilor prezenți, adică doar cu vechii liberali, din rândul cărora a lipsit totuși deputatul Erland Cocei. La ședință a fost propusă suspendarea din partid a celor trei foști democrat liberali, Ciprian Ene, Aurel Alexandru și George Vlad pentru ieșirea în urmă cu câteva săptămâni într-o conferință de presă ținută fără acordul conducerii PNL dar și înaintarea către structurile centrale ale partidului a unui memorandum prin care se va cere revocarea deputatului Cezar Preda din funcția de copreședinte al noului PNL Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.