Veste reflectorizante oferite gratuit de polițiști pentru căruțașii și bicicliștii din 7 comune buzoiene

0
1005

O campanie de prevenire a în rândul bicicliștilor și căruțașilor a fost demarată, luni seară, de polițiștii Secției nr 6 de Poliție Rurală Merei în colaborare cu Primăria din localitate. Concret, polițiștii din cele 7 comune arondate Secției nr.6 de Poliție Rurală au ieșit, luni după amiază în teren în frunte cu comisarul Gabriel Pană pentru a le oferi căruțașilor și bicicliștilor veste reflectorizante în cadrul unei acțiuni menite să îi facă mai vizibili în trafic.

Astfel primele 100 de veste achiziționate cu sprijinul Primăriei Merei și inscripționate de către comisarul Gabriel Pană cu mesajul „Sunt Vizibil ! Ocolește-mă !” au ajuns la primii bicicliști și căruțași din comunele arondate. Și chiar dacă la început la vederea echipajelor de Poliție mai toți cei vizați schimbau rapid traseul pentru a nu se întâlni cu oamenii legii după oferirea primelor veste reflectorizante „clienții” au început să curgă.

„Am inițiat o activitate pe linia de prevenire și la nivelul secției 6 am împărțit veste reflectorizante tuturor participanților la trafic care sunt posesori de biciclete sau căruțe pentru a fi mai vizibili în trafic. O componentă importantă a muncii noastre este și prevenirea și trebuie să facem ce putem și pentru a preveni eventualele evenimente nedorite”, a spus comisarul Gabriel Pană, șef Secția 6 de Poliție Rurală Merei

De la acțiune nu a lipsit nici primarul Comunei Merei care a explicat că tot mai mulți tineri din comună aleg să folosească pentru deplasare bicicletele.

„O acțiune preventivă inițiată de Poliția Merei împreună cu Primăria pentru căruțași și bicicliști ce sunt oferite gratuit căruțașilor și bicicliștilor. Avem înregistrați în merei aproximativ 50 de căruțași iar tinerii care vor să se plimbe cu bicicletele sunt din ce în ce mai mulți”, a spus primarul comunei Merei, Ștefan Chircă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.