Organizatorii TOP T au anunțat anularea festivalului, însă nu exclud ca în 2015 să fie organizată totuși o ediție, undeva la jumătatea lunii decembrie.
“Am fost nevoiți să anulăm festivalul dar există șanse ca TOP T să aibă loc în 2015 la jumătatea lunii decembrie. Nu puteam să considerăm asta o amânare pentru ca nu știm ce trupe vor mai fi disponibile atunci. Vom reveni cu o altă structură de afiș în funcție de disponibilități”, a declarat Tolea Poștovei, organizatorul evenimentului.
Pe de altă parte, organizatorii au anunțat că cele aproape 200 de persoane care au achiziționat bilete sau abonamente își vor putea primi banii, o procedură în acest sens urmând a fi făcută publică în zilele ce urmează.
“ Există vândute peste 160 de abonamente și bilete iar cei care și le-au achiziționat își vor recupera banii atât de la eventim.ro, o să vedem cum, si probabil ceva mai greu de la ambilet.ro pentru că administratorul Nelu Brândușan este internat în spital cu arsuri. În ceea ce privește persoanele care și-au cumpărat bilete de la Buzău aici nu sunt probleme și își vor putea recupera banii de la noi începând de miercuri, 4 noiembrie. Există însă și persoane care au declarat că vor să doneze acesti bani. Fiecare este liber să facă ce vrea cu banii lui, dar eu vă asigur că cine va dori să primească acești bani îi va primi”, a precizat Tolea Poștovei.

2 COMENTARII

  1. […] Organizatorii TOP T au anunțat anularea festivalului însă nu exclud ca în 2015 să fie organizată totuși o ediție TOP T la jumătatea lunii decembrie. “Am fost nevoiți să anulăm festivalul dar există șanse ca TOP T să aibă loc în 2015 la jumătatea lunii decembrie. Nu puteam să considerăm asta o amânare pentru ca nu știm ce trupe vor mai fi disponibile atunci. Vom reveni cu o altă structură de afiș în funcție de disponibilități”, a declarat Tolea Poștovei, organizatorul evenimentului. Pe de altă parte organizatorii au anunțat că cele aproape 200 de persoane care au achiziționat bilete sau …mai multe stiri […]

  2. […] Organizatorii TOP T au anunțat anularea festivalului însă nu exclud ca în 2015 să fie organizată totuși o ediție TOP T la jumătatea lunii decembrie. “Am fost nevoiți să anulăm festivalul dar există șanse ca TOP T să aibă loc în 2015 la jumătatea lunii decembrie. Nu puteam să considerăm asta o amânare pentru ca nu știm ce trupe vor mai fi disponibile atunci. Vom reveni cu o altă structură de afiș în funcție de disponibilități”, a declarat Tolea Poștovei, organizatorul evenimentului. Pe de altă parte organizatorii au anunțat că cele aproape 200 de persoane care au achiziționat bilete sau Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.