Protest finante-1

UPDATE: Angajații din Administrația Județeană a Finanțelor Publice Buzău și-au reluat activitatea la ghisee și în birouri. Conform liderului sindicatului SedLex, Adrian Radu, miercuri dimineață finanțiștii buzoieni au decis să se întoarcă la lucru toate birourile și ghișeele instituției fiind deschise de la ora 8.30.

 

Finanțiștii buzoieni și-ar putea relua lucrul, miercuri dimineață, după ce Guvernul a revizuit marţi prevederea aprobată vineri pentru creşterea salariilor personalului din Ministerul Finanţelor și a structurilor centrale ale ANAF. Liderul de sindicat al lucrătorilor din Administrația Județeană a Finanțelor Publice Buzău, Adrian Radu a precizat pentru Observatorul Buzoian că o decizie în acest sens va fi luată miercuri dimineață de comun acord cu toți funcționarii instituției.
“Am aflat din presă că Guvernul a anunțat că nu vor mai fi operate măririle salariale însă, oficial, noi nu am fost informați. Miercuri dimineață vom merge la program ca de obicei și vom lua o decizie de comun acord. Noi am protestat față de discriminarea care se făcea între angajații din ANAF și, renunțându-se la această discriminare, sunt șanse să ne reluăm activitatea, dar vom hotărî acest lucru mâine(nr.miercuri) dimineață”, a declarat Adrian Radu.

1 COMENTARIU

  1. […] Finanțiștii buzoieni și-ar putea relua lucrul, miercuri dimineață după ce Guvernul a revizuit marţi prevederea aprobată vineri pentru creşterea salariilor personalului din Ministerul Finanţelor și a structurilor centrale ale ANAF. Liderul de sindicat al lucrătorilor din Administrația Județeană a Finanțelor Publice Buzău, Adrian Radu a precizat pentru Observatorul Buzoian că o decizie în acest sens va fi luată miercuri dimineață de comun acord cu toți funcționarii instituției. “Am aflat din presă că Guvernul a anunțat că nu vor mai fi operate măririle salariale însă, oficial, noi nu am fost informați. Mâine dimineață vom merge la program ca de obicei Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.