Nicu Nastase

Fostul primar al comunei Smeeni, Nicu Năstase, în prezent consilier local în comuna Smeeni a lansat marți o propunere inedită pe contul său de pe cea mai cunoscută rețea de socializare.

După tragedia din clubul bucureștean Colectiv, Năstase propune ca absolut toți demnitarii, primarii și aleșii locali să își doneze lefurile și indemnizațiile într-un cont special creat pentru sprijinirea victimelor teribilei catastrofe din Capitală.

„Ca să dea dovadă de solidaritate cu cei aflaţi în suferinţă şi cu familiile celor care şi-au pierdut copiii, propun că salariile demnitarilor,primarilor şi consilierilor locali , judeţeni şi municipali să fie donate pe luna decembrie într-un cont special, bineînţeles şi salariul preşedintelui şi al celor din guvern, dacă sunteți de acord daţi like şi distribuiţi mai departe. Eu sunt consilier local. Faceţi socoteală câţi bani se vor strânge. Mulţumesc!”,

a scris fostul primar din Smeeni pe pagina sa de Facebook.

Mesajul fostului primar care este hotărât să deschidă  un cont  iar la finele anului să spună cine și cât a donat, nu a adunat  prea multe aprecieri și doar câțiva oameni i-au transmis că inițiativa este binevenită.

 

„ Like · Reply · 1 · 1 hr

Radulescu Dobrita asa ar trebui sa faca,

Like · Reply · 1 · 1 hr

Mariana Pîndaru Perfect de acord! Da sa vedem cine din „Aleși” iese în față să spună donez salariu pe o luna celor care m-au votat și au murit sau sunt în spital. Niciun demnitar buzoian nu își va dona salariu”

 

sunt doar câteva din mesajele de susținere a inițiativei consilierului local din Smeeni care în final trage și o concluzie în legătură cu clasa politică din care, deși face parte, încearcă să se dezică.

 

Am distribuit o postare acum o oră , doar 18 like-uri, nici un politician din BUZĂU nu a comentat. Oare noi POLITICIENII numai vrem să primim, dar când o să dăm, în campaniile electorale? RUȘINE SĂ NE FIE”,

încheie fostul edil din Smeeni.

După ceva timp, fostul și actualul președinte de partid al liberalului Nicu Năstase, deputatul Cezar Preda a venit cu un răspuns:
cezar Preda reactie Nastase

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.