Asociaţia Litoral-Delta Dunării anunţă începerea în prima săptămână a lunii mai a ediţiei de primăvară a programului „Mini preţuri de vacanţă – Litoralul pentru toţi”, preţurile pentru un pachet de şase nopţi de cazare fiind cuprinse între 179 lei la hotelurile de o stea şi 549 lei la cinci stele.Programul este susţinut şi promovat de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) şi patronatele hoteliere de pe litoral. Tarifele reduse sunt valabile în perioada 3 mai – 14 iunie.

Un pachet de şase nopţi la un hotel de două stele costă 209 lei de persoană fără mic dejun şi 279 lei cu mic dejun, la trei stele – 249 lei fără mic dejun şi 379 lei cu mic dejun inclus, în timp ce la patru stele, preţul unui pachet de şase nopţi, cu mic dejun inclus, costă 439 de lei de persoană.

„Turiştii care cumpără acest pachet beneficiază de un voucher de atracţii, care presupune intrare gratuită la unul dintre obiectivele de interes turistic din zona Dobrogea, cum ar fi complexul muzeal de Ştiinţe ale Naturii, Microrezervaţia Delta Dunării, Planetariu, Muzeul de Istorie şi Arheologie, Muzeul Adamclisi şi Cetatea Histria”, se arată într-un comunicat al Asociaţiei Litoral-Delta Dunării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.