Mobilizare generală în rândul tinerilor liberali buzoieni. Peste două sute de membri ai PNL, din aripa tânără, s-au îmbarcat în această dimineaţă în trei autocare şi un microbuz, cu gândul de a face o figură frumoasă la alegerile care îi vor desemna pe şefii Tineretului Naţional Liberal.

Alegerile se vor desfăşura în Capitală, cu începere  de la ora 11.00, iar liberalii buzoieni vor fi reprezentanţi de o delegaţie numeroasă. Asta, pentru că şeful tinerilor liberali buzoieni, Florin Colgiu, candidează, astăzi, pentru o funcţie de membru în Biroul Politic Naţional al TNL. Pe tânărul liberal buzoian îl recomandă pentru funcţia de la Centru experienţa politică pe care a acumulat-o, în ultimii ani, alături de liderii PNL Buzău, astfel că, Florin Colgiu, pleacă la alegerile de astăzi cu toate şansele să obţină un loc în BPN al TNL. În plus, a fost ”şcolit” chiar de fostul lider al tinerilor liberali din judeţ, Cristi Bîgiu, cel care a deţinut această funcţie înainte de a prelua şefia Organizaţiei Judeţene.

Dacă liberalul Florin Colgiu va câştiga încrederea şi simpatia alegătorilor care vor participa la scrutinul de astăzi, va fi pentru prima dată când membrii TNL Buzău, vor avea un reprezentant în structurile de conducere ale organizaţiei.

Ciprian STERIAN

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.