pregatitoare
In prima etapa a inscrierilor in clasa pregatitoare au fost completate si validate, la nivel national, 170.837 de cereri, anunta Ministerul Educatiei. Dintre acestea, 80,3% vizeaza copiii cu varsta de 6 ani, implinita inainte de data de 1 septembrie 2015. Spre comparatie, in prima etapa din 2014 au fost depuse 172.664 de cereri de inscriere in clasa pregatitoare.
La Buzău, potrivit Ministerului EDucației, au fost depuse 3654 de cereri din partea părinților ai căror copii vor să intre la pregătitoare în anul școlar 2015-2016.

Elevii inmatriculati, numarul locurilor ramase libere si lista copiilor neinscrisi dupa prima etapa vor fi afisate in intervalul 20 – 21 martie, atat in scoli, cat si pe site-urile acestora si ale inspectoratelor scolare judetene/al municipiului Bucuresti.

A doua etapa de inscriere a copiilor in clasa pregatitoare se va desfasura in perioada 24 martie – 3 aprilie, iar pe 10 aprilie se vor afisa rezultatele finale. Intre 13 – 17 aprilie, inspectoratele scolare vor solutiona toate cazurile nerezolvate dupa finalizarea celei de-a doua etape de inscriere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.