Un șomer din Buzău a avut în 2015 o indemnizație de peste 25 de milioane de lei vechi, potrivit datelor de la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Potrivit News.ro la nivel national, cea mai mare indemnizaţie de şomaj din 2015 a fost de 10.000 de lei. Banii au fost încasați lunar de un fost director de resurse umane din Bucureşti.

Alţi 48 de şomeri, dintre care 20 din București, au primit lunar indemnizaţii mai mari de 2.500 de lei, printre aceștia numărându-se și un buzoian.  Șomeri cu mulți bani în buzunar s-au mai înregistrat în Prahova, Timiş, Constanţa, Ilfov, Alba, Braşov, Călăraşi, Cluj, Dolj, Harghita, Hunedoara, Iaşi şi Neamţ.

Şomerii cu indemnizaţii de 2.500 de lei lunar au fost angajaţi înainte de intrarea în şomaj pe posturi de: director resurse umane, şef birou, director economic, director vânzări, manager, director general societate comercială, director adjunct societate comercială, director adjunct – direcţie de leasing, manager îmbunătăţire procese, manager achiziţii, şef birou marketing, manager proiect, consilier economic, manager al sistemelor de management al calităţii, specialist resurse umane, expert inginer petrolist, supervizor geolog şi foraj, inginer petrolist, director unitate bancară, şef instalaţie petrolieră şi inginer industria alimentară.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.