Buzoianul Georgian Mărgărit, fiul primarului comunei Boldu, Marian Mărgărit, participă la semifinala Eurovision 2016. Proiectul din care face parte Georgian, alături de Vanotek și The Code se bucură de o largă susținere atât din partea publicului, cât și a artiștilor români. De exemplu, frumoasa cântăreață Antonia a postat recent pe pagina sa de facebook o forografie în care are un mesaj clar de susținere a piesei interpretate de buzoian.

Antonia

”Susțin Vanotek, The Code & Georgian la Eurovision#ImComingHome
Votăm vineri pe 4 martie la Selecția Națională”, a scris Antonia pe pagina sa oficială de facebook.

Piesa semnată Vanotek , The Code şi Georgian se numește „I’m coming home” și se află în în faza semifinală a Eurovision România.
Melodia cântată de buzoian se bucură deja de succes în străinătate. Videoclipul a fost filmat în Buzău, în apropierea Vulcanilor Noroioși și este unul de poveste, cu imagini senzaționale.

Georgian Mărgărit este fiul primarului comunei Boldu, Marian Mărgărit. El este stabilit la București, fiind absolvent al facultății de Teologie. Georgian a colaborat de-a lungul vremii cu artiști cunoscuți ai momentului precum Randi sau Nadir.

Marea finală Eurovision România 2016 va avea loc duminică 6 martie. Concursul international este programat să aibă loc anul acesta la Stockholm

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.