Andrei Neder, Unul dintre viceprimarii municipiului Buzău, a anunțat pe pagina sa de Facebook că începând de marți nu mai are voie să folosească mașina de serviciu și șoferul care îl deservea. Motivul, spune Neder, s-ar datora unor dezvăluiri făcute într-o emisiune de la un post de televiziune local, dezvăluiri care nu au fost pe placul primarului Constantin Toma și care l-au determinat să ia această măsură împotriva viceprimarului Neder.

„Mulțumesc tuturor celor care m-au felicitat pentru că am spus adevărul despre ce se întâmplă în Primărie și în municipiu, în emisiunea de ieri de la #CampusTV.
M-a „felicitat” și domnul primar Constantin Toma, care, începând de astăzi, mi-a interzis să mai folosesc mașina de serviciu și șoferul pentru a-mi desfășura activitatea.
Acest episod abuziv nu mă va impiedica să servesc cetățenii care m-au ales. Și, în niciun caz, nu mă va impiedica să vorbesc liber despre starea de lucruri din Buzău.
#buzoieniimeritasastieadevarul”, a scris Andrei neder pe pagina sa de Facebook.

Dezvăluirile făcute de Neder se referă la șoferii societății de transport a municipiului Buzău, la calitatea autobuzelor second hand achiziționate de societate din Olanda, al probleme din cadrul Companiei de Apă Buzău și altele pe care le puteți afla urmărind înregistrarea emisiunii de la postul Campus TV.

Totodată, pentru a răspunde acuzațiilor aduse de vicele Neder, primarul Constantin Toma va fi prezent marți seară într-o ediție specială a emisiunii găzduite de postul local de televiziune.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.