Frusina GHINEA
Viceprimarul comunei Movila Banului, social-democratul Leonte Dumitru, a preluat de luni atribuțiile de conducere ale administrației locale după ce primărița Frusina Ghinea a demisionat în data de 12 februarie.
„Ordinul Prefectului privind încetarea mandatului doamnei Frusina Ghinea a fost emis abia luni după ce la insistențele noastre secretarul comunei a binevoit să trimită actele în baza cărora a fost emis acest ordin. Conform legii, atribuțiile de conducere vor fi preluate de viceprimar până la organizarea de noi alegeri parțiale sau la termen”, a declarat prefectul Maria Buleandră.
Primarul comunei Movila Banului, Frusina Ghinea, a demisionat din funcție în luna februarie invocând motive personale. Ghinea a fost aleasă pentru prima dată primar pe listele PSD în anul 2004 iar în anul 2005 a trecut la PDL, partid pe listele căruia a mai câștigat două mandate în 2008 și 2012. La sfârșitul anului 2014, Frusina Ghinea a renunțat la calitatea de membru PDL, preferând să devină independentă, și tot de atunci Ghinea nu a mai avut controlul aleșilor locali, ceea ce se presupune că ar fi determinat-o să renunțe la mandat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.