Președintele Consiliului Județean Buzău a anunțat astăzi că demisionează din Partidul Social Democrat pentru a putea candida ca independent la șefia Consiliului Județean. Totodată, Mocanu a precizat că a luat această decizie ca urmare a blocării candidaturii sale la funcția dorită de către structurile centrale ale partidului din care face parte.
„Voi candida ca independent pentru legislatura 2012-2016. Mă voi supune din nou testului în fața buzoienilor pentru că nu îmi este rușine cu ceea ce am făcut pentru ei și nu îmi este rușine să mă întorc din nou cu fața către ei. Am fost împins către o candidatură independentă de trocuri politice la nivel național făcute dincolo de interesele buzoienilor. Este pentru a doua oara în cariera mea când se încearcă blocarea candidaturii. Mi s-a demonstrat încă odată că politica lor, a politicienilor care au pierdut contactul cu realitatea, diferă de a noastră, a buzoienilor”, a declarat președintele Victor Mocanu.
Pentru a putea candida ca independent, actualul președinte al Consiliului Județean a anunțat că își va da demisia din PSD dar că, în ciuda acestui lucru contează pe sprijinul foștilor colegi de partid.
„Părăsesc PSD pentru o candidatură independentă dar rămân fidel electoratului și simpatizanților partidului care mi-a oferit atâtea satisfacții. Demisia din PSD este un gest care trebuie să se întâmple pentru că nu poți candida ca independent fiind membru de partid. Voi demisiona din partid în cursul zilei de astăzi”, a declarat președintele Consiliului Județean, Victor Mocanu.
Totodată, actualul președinte al Consiliului Județean a declarat că își va construi o echipă independentă care să-i facă o campanie iar pentru acest lucru își va deschide un cont unde să primească eventuale sponsorizări.

Ciprian STERIAN

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2012/03/Victor-MOCANU.mp3|titles=Victor MOCANU]

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.