Președintele PRO România, Victor Ponta a fost prezent, miercuri, la Buzău pentru o scurtă ședință foto cu viitorii candidați ai partidului la funcțiile publice din județ și pentru a le transmite acestora că PRO România nu va face nici o alianță în județul Buzău. În ceea ce privește candidații cu care PRO România se vine în fața electoratului, mare parte din aceștia sunt foști primari sau membri de partid proveniți în mare parte din PSD dar și alții care au trecut prin mai toate partidele existente.

După întâlnirea cu activul de partid la care au luat parte pe lângă candidații pentru CJ și Primăria municipiului Buzău și candidații pentru fotoliile de primar în alte 45 de localități din județ liderul PRO România s-a fotografiat cu viitorii candidați și a participat la o conferință de presă cu scopul de a „transmite trei mesaje importante două pe plan local și unul național”

Astfel, Victor Ponta a ținut să sublinieze că filiala locală a partidului pe care-l conduce va merge singură în alegerile locale de la Buzău și a declarat că la Buzău, Pro România este singura alternativă la PSD.

„Pro România merge cu candidații propria, Nu facem alianță cu alte partide. Ne-am pregătit acești candidați, la Buzău avem niște candidați foarte buni la CJ și Primăria Buzău dar azi m-am întâlnit și cu alți 45 de candidați. Vom avea candidați în toate unitățile administrative teritoriale și la Buzău cred că procentul Pro România va fi dintre cele mai mari la nivel național. În județul Buzău PSD e singur, PNL e vândut de mulți ani. Trebuie să existe o alternativă și această alternativă este PRO România. Aici noi nu facem blaturi, nu facem înțelegeri, suntem oameni de centru -stânga dar fără păcatele altora și ne vom bate pentru binele județului Buzău”, a declarat Victor Ponta.

În ceea ce privește problema națională liderul PRO România a declarat că țara are nevoie urgentă de un guvern dat fiind că se confruntă deja cu trei crize majore.

„Eu cred că România în acest moment merge în cea mai proastă direcție posibilă pentru că avem trei mari crize concomitent/. Este vorba despre epidemia de coronavirus care eu personal cred că nu se va încheia foarte rapid și care eu cred că trebuie tratată 24 din 24 cu foarte mare atenție. Avem o crizp bugetară, comisia Europeană a început împotriva României procedura de deficit excesiv, nu sunt bani, nu vor să dea alocații mărite, pensii. Încasările în ianuarie și februarie sunt mai mici, nu se dă TVA înapoi firmelor private. În al treilea rând o altă criză bate la ușă, cea a migranților, este în acest moment un focar la granița Bulgariei și a Greciei. Sper să nu ne afecteze însă în aceste condiții orice țară normală și-ar pune un guvern puternic, stabil, profesionist. Noi nefiind normali la cap mai facem o a patra criză cu PSD și PNL în rolurile principale, jucăm un teatru ieftin, unii se fac că vor să guverneze, ceilalți că nu-i lasă și uite așa 100 de zile nu vom avea guvern. Din punctul nostru de vedere România ar trebui să aibă urgent un guvern puternic și profesionist. Nu cred că  vom avea  pentru că e un joc între PSD și PNL care spun ei că îi avantajează pe ei dar îi dezavantajează pe ceilalți români”, a spus Victor Ponta.

Totodată liderul Pro România a declarat că va mai veni la Buzău și înaintea campaniei electorale dar și în timpul acesteia pentru a-i sprijini pe candidații formațiunii pe care o conduce.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.