Avocatul Lucian Sălcuțan a fost implicat vineri seară într-un grav accident de circulație petrecut pe DN2 E85 pe raza localității Șindrilița din județul Ialomița, în urma impactului circulația în zonă fiind blocată mai bine de două ore.
Conform martorilor, Lucian Sălcuțan, aflat la volanul autoturismului său marca Mercedes, ar fi încercat să depășească o coloană de mașini pe care ar fi observat-o târziu, intrând sub roțile unui tir al societății de curierat Fan Courier, care venea pe contrasens. În urma impactului, autotirul s-a răsturnat iar avocatul buzoian a rămas captiv între fiarele contorsionate ale propriei mașini. După ce a fost scos de echipajul de descarcerare, Sălcuțan a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca unde este internat la secția de Terapie Intensivă. Conform medicilor, Sălcuțan are un picor și o coastă rupte dar și mai multe vertebre fisurate, fiind imobilizat la pat dar se află în afara oricărui pericol.
Lucian Sălcuțan are 43 de ani este de profesie avocat, specializat în drept comercial. În trecut, Sălcuțan a cochetat și cu politica. A înființat, la Buzău, Partidul Liberal-Democrat iar după unificarea acestuia cu Partidul Democrat a fondat Forța Independentă din partea căreia a și candidat în anul 2008 la Primăria municipiului Buzău, pentru ca în toamna aceluiași an să își încere norocul pentru un post de senator din partea Partidului Național Liberal. La începutul anului trecut, Lucian Sălcuțan a fost director al cotidianului Opinia.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.