VIDEO: Cezar Preda: „Ca om politic, Ion Vasile este grobian. Nu are mamă, nu are tată ”

1
477

Deputatul Cezar Preda a vorbit, luni seară, la România TV despre intențiile organizației centrale a PNL de a-l coopta în partid pe Ion Vasile. Preda a spus că nu a participat la această construcție, că nu a stat niciodată la masă cu Ion Vasile, care în ciuda faptului că este un medic apreciat, ca om politic este grobian și nu înțelege de ce PNL îl vrea în construcția de la Buzău.

„Când vine nenorocirea… nu alege locul. Asta este. Cu părere de rău, la Buzău, orașul meu de suflet nu am participat la ultimele discuții din PNL. Nu mai sunt membru la PNL Buzău. Am făcut ce am putut în Buzău. Este orașul meu de suflet. Când am intrat în politica în 2001 PD avea 4,7 la sută 7 parlamentari PDSR și 3 PRM și l-am dus cel mai mult la 33,2 la sută. Când a fost la nivelul asta PD eu nu am luat lauri pentru ca nu am câștigat. Nu știu cum este viziunea aceasta nouă a PNL. Nu știu pentru că nu este proiectul meu. Dacă era proiectul meu, mi-l asumam. Eu când mă certam cu doctorul Ion Vasile știți ce îmi spunea? Când nu mai avea argumente îmi spunea că mi-a operat fetița. Este un medic care a operat 11.000 de copii cu degetele lui strâmbe așa. În schimb, ca om politic e grobian. Este un om care nu are mamă, nu are tată. În 2009, când domnul Băsescu ne-a băgat la guvernare cu domnul Geoană, eu nu m-am așezat la masă cu acest om. I-am spus: „domnule, dacă tu din „gabor cu pălărie” nu m-ai scos și mi-ai jignit familia, cum să stau cu dumneata la masă?” V-am dat o istorie pentru a vă arăta că nu sunt adeptul ca noul PNL să aibă asemenea importuri dar dacă eu nu sunt băgat în construcția asta de ce să îmi dau eu cu părerea”, a adăugat Cezar Preda.

 

1 COMENTARIU

  1. Asa convingator e ca dl. Preda se crede pe sine :))) Dl. Preda asa tare esti ca-mi vine sa zic: cezar preda t iubim k k tine vrem sa fim;))) Gabor cu palarie :)))) hai k e buna asta.:)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.