După ce a ieșit din atenția presei, ca urmare a faptului că nu a mai deținut o funcție de conducere, fostul comisar șef al Gărzii de Mediu Buzău, Gabriela Brezeanu, ajunge din nou în prim plan, dar în ipostaze de-a dreptul indecente.
Potrivit Romania TV, Gabriela Brezeanu este protagonista unui filmuleț în care dansează cu mișcări lascive, se pare, la o petrecere de sfârșit de an a instituției, eveniment la care ar mai fi  participat și alți angajați ai Gărzii de Mediu. Brezeanu apare în respectivul filmuleț dansând provocator, ajutându-se de un scaun și de un bidon de plastic. De asemenea, fosta șefă de la Mediu apare într-o serie de fotografii în care este aproape goală. Ea poartă o haină de blană pe care o lasă descheiată pentru a-i fi pozați sânii. Fotografiile au fost realizate, cel mai probabil, într-o cameră de hotel.
Dacă apariția filmulețului realizat, se pare, de o colegă din interiorul aceleiași instituții, la finalul unei petreceri de Crăciun nu lasă prea multe semne de întrebare, este curios de aflat cum au ajuns fotografiile realizate de fosta șefă de la Garda de Mediu în ipostaze intime la dispoziția întregii țări. Totodată, ar fi interesant de aflat de ce acest lucru s-a întâmplat abia acum, la mai bine de un an de când fostul comisar-șef al Gărzii de Mediu și-a dat demisia.
Gabriela Brezeanu a fost comisar șef al Gărzii de Mediu Buzău în perioada 2010-2011, la propunerea PDL, iar în prezent este jurist în cadrul aceleiași instituții. Ea nu a putut fi contactată pentru un punct de vedere, deși a fost sunată în mod repetat pe tot parcursul zilei trecute.

C.S.

2 COMENTARII

  1. …MARE FASOLE…SA CRAPE DUSMANII…CE MARE LUCRU A FACUT..ESTE O FEMEIE NECASATORITA,PROBABIL LUATA CU VALUL DE TONUL DISTRACTIEI…A FACUT CA TOATA LUMEA SA SE SIMTA BINE…SI ASA II ESTE FELUL..ESTE O PERSOANA NEINHIBATA,CHIAR F PLACUTA….SIGUR VREO SCORPIE CRAPIND DE INVIDIE CA EA NU POATE FACE ASTA..I-A COPTO!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.