Doi tineri din Buzău, cu voci de aur, frumoși la chip și la suflet, au reușit să impresioneze până la lacrimi juriul emisiunii X Factor, difuzată sâmbătă seara de Antena 1. Este vorba despre Bianca Purcărea și de Adrian Barbu, doi tineri despre care Adrian Sână, Paula Seling și Mihai Morar au avut numai cuvinte de laudă.
Deși s-a prezentat în fața publicului cu o melodie necunoscută dar extrem de greu de interpretat, Bianca Purcărea în vârstă de 18 ani a reușit să miște juriul și să-i impresioneze pe spectatorii prezenți în sala de audiții. În timp ce solistul trupei Akcent i-a spus Biancăi la finalul prestației că pur și simplu s-a îndrăgostit, Mihai Morar a spus despre buzoianca noastră că are stofă de viitor star.
Un alt buzoian care a reușit să impresioneze juriul de la X Factor a fost Adrian Barbu, în vârstă de 20 ani, student la Litere. Cu o melodie dedicată tatălui său plecat în ceruri, Adrian a reușit să-i înlăcrimeze pe cei din juriu și pe spectatori. Atât el cât și Bianca Purcărea au primit ”DA” pe linie și s-au calificat în etapa următoare a concursului, desfășurat la București.

Cristina DINULESCU

1 COMENTARIU

  1. Minunati ati fost….Felicitari din tot sufletul….Bianca esti o minune…m-am indragostit de melodia ta…Va tin pumnii pentru urmatoarele etape, desi nu aveti nevoie….sunteti fenomenali…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.