consiliul judetean

O delegație a Ambasadei Franței la București sosește, marți, la Buzău, pentru a stabili și a identifica specificul activităților din județ precum și prioritățile de dezvoltare a județului în vederea demarării demersurilor pentru înfrățirea cu o regiune din Franța.
Oaspeții vor ajunge la Buzău marți dimineață la invitația Centrului Cultural Francofon Buzău și a Consiliului Județean Buzău. Din cadrul delegației Ambasadei Franței, vor face parte: dna Caroline Socié, atașat pentru cooperare tehnică descentralizată, dna Jacobs Sévrine, consilier pe probleme de agricultură, dl Jérôme Richard, consilier pe probleme de protecție socială.
Francezii vor participa la o întâlnire de lucru cu reprezentanții conducerii Consiliului Județean Buzău la care vor lua parte și directorii și reprezentanții instituțiilor subordonate Consiliului Județean Buzau ( DGASPC, Camera Agricolă, Spitalul Județean, Centrul Județean de Cultură și Artă, Departamentul de Turism). De la ora 11,30 membrii delegației franceze vor participa la lansarea ziarului „Bonjour, Buzau”, editat de Centrul Cultural Francofon Buzău și vor vizita noul sediu al Centrului Cultural Francofonpentru ca după amiază, de la ora 14 să participe la o întâlnire de lucru cu reprezentanții DGASPC Buzău iar de la ora 15,30 vor merge într-o vizită de lucru la Soufflet Malt și Soufflet Agro de la Buzău.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.