Gabriel BOBE
La finalul partidei amicale cu C.F. Brăila disputată pe teren propriu şi pierdută la limită(2-3), antrenorul Gloriei Buzău, Viorel Ion s-a arătat extrem de nemulţumit de unul dintre jucătorii săi. Cel vizat a fost atacantul Gabriel Bobe, introdus în repriza secundă şi despre care tehnicianul grupării din Crîng a declarat că nu vrea să înţeleagă cum trebuie jucat fotbalul.
,,Se conturează o echipă bună dar din păcate mai sunt şi jucători care s-au născut talent şi vor să moară speranţă. Este vorba despre Bobe care joacă fotbal de curtea şcolii şi nu o să înţeleagă niciodată”, a punctat ,,Vioară”.
Referitor la meci, antrenorul echipei buzoiene a spus că a fost unul bun iar în prima repriză când au jucat titularii, Gloria şi-a depăşit adversara dar a fructificat doar două dintre ocaziile create.
,,Una peste alta a fost un meci şi totodată un antrenament destul de bun. Din păcate, noi am luat-o invers cu pregătirea deoarece am început cu partidele amicale. Nu m-a interesat rezultatul acestui joc fiindcă altfel nu mai făceam atâtea schimbări”, a mai adăugat Viorel Ion.

Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.